volanglinda sovrum fanny schultz schulverket print-2

Present till mig själv

Igår fyllde jag år och firade med en ledig dag med barnen, lyxpizza och filmkväll. Det var fint. Vi hann också med ett besök på Skansen vilket jag dock ångrar djupt haha. Det var alldeles för mycket folk där, köer överallt och så hade de gjort ett överambitiöst quiz för barn tog 100 år att få klart och inte gjorde någon glad. Så fail på den helt enkelt.

Men hur som. Jag fick superfina presenter och kände mig så firad. En present jag gav mig själv var det här printet av Fanny Schultz, som vi säljer i limiterad upplaga på Vintagefabriken. Tyckte det passade så bra mot våra blå väggar i sovrummet. Kommer nog eventuellt byta ut mot en ram i mässing snart. Tror det kan bli ännu finare!

När jag var hos mina föräldrar i Norrtälje var vi ute i skogen en sväng och jag plockade med mig både ormbunkar och vackra kvistar. Tyckte de passade här. Lite höst i sovrummet helt enkelt.🍂

Hoppas ni får en fin Halloween-helg!

10
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.