Emma ann 6

Inredningsdetaljen som borde förbjudas

Ni vet när bekanta säljer sina hem? Och hemmen är sådär fina att man bara måste dela med sig? Just nu säljer min gymnasievän och hennes man sitt perfekta parhus i Gbg. Huset är ett vackert egnhemshus i Landala EgnahemGöteborg.

Jag tog mig friheten att göra en analys av deras renoveringar, och lyfta fram godbitarna. Håll till godo.

Vad jag tar med mig från den här bilden? Ett sådant draperi för hemmets fulaste maskin ska jag också fixa. Tänk att en sådan enkel sak kan dölja så mycket.

Mina #goals i den här bilden? Den mörkgrå fogen med vitt kakel. Vi hade exakt så i vår lägenhet på Kvarnholmen och det kan jag sakna. Vit alternativt ljusgrå fog i badrum bör ju i princip förbjudas enligt Svensk grundlag, finns inget värre att försöka hålla rent i våra i-lands-fräscha hem, någon som kan skriva under på detta? Nä, ska jag någonsin renovera badrum så blir det mörkgrå fog. Igen. Kan någon hålla koll på mig så att jag inte bryter det här löftet?

Och vad lär vi oss här? Svart kök behöver verkligen inte vara så svart som man lätt kan tro. Jag fick titta två gånger på den här bilden för att konstatera att luckorna är svarta. Tillsammans med det vita golvet, kaklet och naturella hyllor är det sådär perfekt avvägt.

Vad vill jag med denna bild? Fönster vid diskho är a l d r i g fel. Noll, och åter noll nackdelar. Om ni frågar mig.

Och till sist, våga vägra barnmatta i barnrum. Och våga måla rosa. Hade jag inte jobbat stenhårt med denna tapet här hemma så hade det blivit puderrosa väggar. Alla gånger.

Vad har vi då lärt oss av detta inlägg som helhet? Letar ni just nu hus i Gbg-trakten? Här har ni ett guldläge att köpa ett riktigt bara-att-flytta-in-hus. In i minsta detalj, så perfekt.

(Detta inlägg är inte på något sätt ett samarbete. Utifall någon undra;)

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.