emma nyströms

Gotlandspärlor

Dagarna här på Gotland flyter in i varandra. Den senaste veckan har det bara varit vi, lilla familjen, som umgåtts. Vi gör det så sällan. Vi är alla mycket sociala varelser och umgås för det mesta med någon utanför familjen. Mycket välbehövligt att bara vara vi ibland också.

Jag är på riktigt orolig över att min kamera, och mobil, snart spricker av alla bilder jag tagit denna sommar. Här är ett noga men ack så medvetet urval bilder.

Bland Langhammars raukar.

Jag och min lille gullesnutt. Väskan som hänger med överallt i sommar kommer från Lou & Friends.

Ljuset i hallen innan århundradets åskoväder bröt ut.

Kuddarna är loppisfynd från Röda Korset i Visby. Sommarens bästa fynd gjorde jag där.

De här rosa vackra blommorna växer som tusan här på Gotland. Måste plantera hemma någon dag. Vad är det nu de heter?

Vi har hittat ett smultronställe i Visby som vi käkat på flera gånger de senaste veckorna, Ett rum för resande.  Vi är så löjligt svaga för pasta i vår familj och detta lilla café serverar de mest gudomliga sådana.

Frukost på Själsö Bageri. På riktigt, de har de godaste bullarna som går att frambringa. Slut på meddelandet.

Jag måste nästan avsluta med denna bild. Jag lade upp den mitt på dagen efter vårt besök på Bungenäs. Instagramskadad som man är så tänkte jag “max 150 likes” på denna, detta baserat på tidpunkt och motiv. Men så fel jag hade. Det rasslade till i mobilen och plötsligt hade cirka 2 K gillat bilden, och jag hade 300 nya följare. God only knows hur det gick till. Men kul var det.

13
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 4 kommentarer

 1. Inga-Lill

  Underbara bilder ???!
  Vi hittade oxå ’Ett rum för resande’ , jättemysigt litet cafe’ i Visby. Mycket gott fika☕️?!

 2. Elin

  Höstanemon heter blomman 🙂

 3. Josefine

  Så underbara bilder hjärtat! <3

 4. Elin

  Underbara Gotland!
  Har semestrat flera gånger på Själsö och då har vi bott på Gröna gården. Planerar att åka till Gotland nästa sommar och blev lite nyfiken på huset ni hyrde. Hör gärna av dig

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.