Emma Johansson, det är jag som ligger bakom Instagramkontot @whatdecoratesmyday. Jag frilansar som skribent, fotograf och influencer, där det främst kretsar kring inredning. Och allt som är vackert. Bor i centrala Stockholm med sambo och mina två små hjärtegryn.
Boka mig för uppdrag eller samarbete? Gör ni bäst på whatdecoratesmyday@gmail.com.

Foto: Elin Kero

Farsdagpresenten som du kommer få njuta oändligt mycket av

Farsdagpresenten som du kommer få njuta oändligt mycket av

Inlägget är ett annonssamarbete med Freska

Det var det här med städning. Och skammen kring att ha städhjälp hemma. Kan vi prata lite om det? Alla, och jag menar ALLA jag känner som tar hjälp med städning verkar skämmas för det. Men sen är det också så att i princip alla jag känner, som lever i parrelation, faktiskt anlitar städhjälp. Kanske är det något typiskt i just Sthlm? Kanske. Men det är inget man stoltserar med eller pratar om.

Jag tycker att det är dags att vi släpper sargen och pratar om de sysslorna som utförs i hemmet, det där som bara utförs, men som utförs gratis. Tjänsterna många fortfarande inte är benägna att betala för. 

Imorgon är det Fars dag och jag kan nästan inte tänka mig någon bättre present att ge bort eller att få, än just hemstädning. Till en ensamstående vän, din gamla mamma, bästa kollegan som kämpar, eller varför inte just pappan till dina barn. 

För handen på hjärtat, finns det något ljuvligare än att komma hem till ett nystädat hem? 

Med koden whatdecoratesmyday får nya kunder som bokar regelbunden städning hos Freska just nu 20% på första städtillfället. Erbjudandet är giltigt till och med 30/11.

13

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

What Decorates My Day

Emma Johansson, det är jag som ligger bakom Instagramkontot @whatdecoratesmyday. Jag frilansar som skribent, fotograf och influencer, där det främst kretsar kring inredning. Och allt som är vackert. Bor i centrala Stockholm med sambo och mina två små hjärtegryn. Boka mig för uppdrag eller samarbete? Gör ni bäst på whatdecoratesmyday@gmail.com. Foto: Elin Kero

Senaste inläggen på Lovely Life

Lucia

  Idag är vi lediga hela familjen och jag och barnen gick upp tidigt, dock inte frivilligt då utan här bestämmer Bianca när de är

13
Läs mer »

Ännu mer julinspiration!

Lucia! När jag var yngre och gick i diverse körer så var luciamorgon den mest hektiska på hela året. Jag älskade att stå ute korridoren

13
Läs mer »
Stäng meny