Whatdecoratesmyday_johanna_bradford1

Låt er inte luras – edition Johanna Bradford

När självaste inredningsgurun Johanna Bradford säljer sitt hus exploderar såväl bloggar som Hemnet av bilderna från hennes härliga hem på västkusten. Och den understimulerade Låt er inte luras-bloggaren i mig kan inte låta bli att göra en högst ovetenskaplig analys av mäklarens bilder kontra Johannas egna.

Vi tar en tur genom huset. Först ut, köket:

Bilden ovan är mäklarens och bilden nedan är Johannas egen.

Snarlik vy och egentligen inte mycket mer än vasen med syrener som skiljer bilderna åt. Och grönskan utanför fönstret. Men oj vad Johannas bild säljer in mer till mig. Johanna – mäklaren: 1-0.

Vidare till ett av barnrummen:

Mäklarens bild.

Så lite som skiljer men ändå så mycket mer känsla i Johannas bild. Antagligen bara ett värmande filter. Johanna – mäklaren: 2-0.

Bild från Johannas instagram.

Vilket leder oss in i sovrummet med detta vackra nattduksbord (jag har varit på jakt efter ett liknande i flera år, men blir alltid för snål. Nedrans dyra när de kommer ut på auktioner).

Mäklarens bild.

Denna och ovan två är Johannas bilder.

Inte en enda pixel är fel i Johannas bilder på det där sovrumsbordet som alltid verkar prydas av en bukett. Den med pionerna får mig att tappa fattningen för en sekund, så fruktansvärt vackert. Johanna – (sorry) mäklaren 3-0.

Mäklarens bild.

Denna och bilden ovan är tagen av Johanna.

Jag beundrar verkligen Johannas förmåga att blanda, mellan tummen och pekfingret, 85 procent gammalt med 15 procent modernt och ändå få till den där klockrena balansen. Johanna – mäklaren 4-0.

Tillbaka i köket igen. Här är det jämnt skägg mellan mäklarens kontra Johannas. Så fint att visa upp sin favoritinteriör i köket. Älskar’t. Och eftersom jag alltid varit svag för blommor i förgrunden kammar mäklarfotografen hem sitt första poäng. Johanna – mäklaren 4-1.

Mäklarens bild.
Bild från Johannas instagram.

Och för att avsluta på ett sidospår, så är det dessa två bilder jag kommer spara på Pinterest för inspiration till vårt hem.

  1. En stor tavla klädd i linnetyg att skapa moodboards på för allt möjligt i livet.

2. Och att fortsätta jakten på ett antikt lågskåp, som detta som ser ut att komma från ett gammalt kök. Nästan obehagligt fint.

Och så knyter jag ihop säcken med ett rungande t a c k till Johanna Bradford för all inspiration hon delar med sig av, precis hela tiden.

Tryck gärna på lilla hjärtat om ni gillar den här kategorin inlägg. Hej och kram från mig

107
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Lisa

    Tycker väldigt ofta att mäklarbilder är totalt kassa, konstiga färger, helt fel perspektiv, utdragna bilder så rummen se jättekonstiga ut. Ne där har de mycket att lära!!

  2. Mia Anderberg

    Intressant inlägg! Ja, Johannas bilder vinnare alltid. ❤️ Mäklarens har inte samma djup och värme. Men tillsammans Johanna känsla som folk känner till och praktiska vida och förklarande mäklarbilder som ju faktiskt behövs så lär det bli en fin försäljning.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.