Vemborhär

Ja, vem bor egentligen i här?

Ja, vem är galningen med en guldspegel i köket? Idag har jag skämskudden högt över huvudet och jag tänker inte ta ned den förrän JÄTTE (-blink blink till produktionsbolaget)-plåstret är avrivet. För några år sedan bestämde jag mig för att sluta leva med handbromsen i, ungefär samtidigt som jag började blogga och instagramma, och därmed börja våga göra mer av sådant som jag egentligen är skitskraj för. Som att stå framför kameran. Och ikväll smäller det. I ett av SVT:s mest sedda program efter Mello. Jag kommer halsa ett stort glas vin och titta med sambo, barnen och vänner härhemma.

Säsongens största garv stod undertecknad för.

Till avsnittet Vem bor här, del 7?

22
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny