Gardin4

Bara att få hänga här

 Inlägg i samarbete med Ohlssons tyger

Hösten drog igång utan att jag hann lägga märke till det.

Mina smultron har börjat förskolan igen. Att äta frukost tillsammans är den stunden jag lever på tills de kommer hem på kvällen igen. Jag kan inte få nog av deras ljuvliga tankar och kommentarer på allt de upplever och tänker. Tror jag påminner dem om hur mycket jag älskar dem i runda slängar en miljon gånger per dag. Älskade små liv, vilka är väl som ni?

Om vi ska återgå till det mer materiella här i livet så har jag börjat bona för mörkare tider. Glasverandan har fått gardiner. Jag uppskattar det här rummet om möjligt ännu mer nu. Målbilden för rummet var ombonat. Det sista jag ville var att stänga ute ljuset, så valet av gardiner landade i vita, skira från Ohlssons tyger.

Ljuset blir magiskt härinne nu när den låga höstsolen strilar genom det tunna tyget.

Gardinerna är uppsatta med tunna skenor och fingerkrokar. Det var löjligt enkelt att sätta upp.

Jag har alltid älskat att inreda med textil och gardiner. Men påverkad av trender och förälskad i vackra fönster som jag inte velat skyla så har vi inte haft så mycket gardiner hemma de senaste åren. Till våra sovrum har vi dock testat flera olika lösningar men aldrig riktigt landat i den ultimata lösningen. Men nu kommer det bli ändring på det. Jag omfamnar verkligen den här smidiga lösningen med takskenor.

Stort tack säger jag till Ohlssons tyger för kanonfint samarbete. Det här var definitivt inte de sista gardinerna jag satte upp här hemma.

Just nu får du som läsare 20% på likadana gardiner som jag satt upp här hemma. De är i dubbel bredd, det vill säga 280 cm. Uppge koden emma20 webbshopen. Gäller till och med 1/9.

18
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Inga-Lill

    Underbara bilder! Ser helt ljuvligt ut ???!
    Goaste små smultronen??!

  2. Linnea

    Jag smäller av så fint! Kan en få flytta in på din veranda?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.