indiska-5

Höstfavoriter från Indiska

I samarbete med Indiska

Ara dress

Nu har jag verkligen helg i blick. Med både ditten och datten inplanerat. Barnkalas, dansklass, hemmafix och jobb. Men först ett litet inlägg om några favoriter från Indiska. Vi börjar med två klänningar som bara skriker Emma. Knälånga med markerad midja som inte sitter åt nånstans. Ja, jag är som ett barn. Är det inte bekvämt så får det vara.

Ni var så många som gillade klänningen på bilden ovan när jag publicerade bild på den på Instagram för ett par veckor sedan. Den lilla gröna ribbstickade. Perfekt för alla tillfällen. Du hittar den här, Ara dress.


Och du och jag djurmönstrat
, vi kommer aldrig tröttna på varandra.

Jag är inte ett dugg benägen att ge er en nyanserad bild av november. Det är precis så här brunt det är. Så man får göra vad man kan för att pigga upp. Och orange är det nya svarta, det är sen gammalt. Den här från Indiska är bokstavligen som att klä sig i ett fluffigt täcke, Snowflake jacket.
Precis som den här svarta kappan i teddy. Det finns ingen hejd på myset.

Nipur jacket.

Den söta klänningen under kappan är också från Indiska. Jag älskar smockdetaljerna vid kragen.

Med koden Emma20 får du just nu 20% på ordinarie priser på Indiska.se.

7
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.