At Sofia Mokkasin by Babes in Boyland

En dag i Katrineholm

At Sofia Mokkasin by Babes in BoylandAt Sofia Mokkasin by Babes in BoylandAt Sofia Mokkasin by Babes in BoylandI måndags satte vi oss på tåget och en och en halv timme senare klev vi av ett soligt Katrineholm. Där mötte vi upp Mari och hennes dotter Juno som tog med oss till sin favoritloppis Magasinet. Där inne skrotade vi runt i säkert en timme bland vackert porslin, gamla möbler och olika redskap.At Sofia Mokkasin by Babes in BoylandMari som visade sig vara värsta loppisproffset var nog den som fyndade bäst, men även vi fick med oss en hel del fint där ifrån. Juno hittade en riktigt Alice i Underlandet-klocka för en guldpeng.At Sofia Mokkasin by Babes in BoylandEfter Magasinet satte vi oss i en bil och åkte vidare mot en annan av våra fina bloggkollegor –  Sofia Mokkasin. Vi var nämligen inbjudna på lunch hemma hos Sofia och hennes familj. At Sofia Mokkasin by Babes in BoylandAt Sofia Mokkasin by Babes in BoylandAt Sofia Mokkasin by Babes in BoylandFörst visade Sofia oss runt i huset. Och vilket hus! Fast det visste vi ju sen innan. Men extra roligt att få se allt irl. Vi hade kunnat gå runt en hel dag där och bara fotat och kikat på allt det fina.
At Sofia Mokkasin by Babes in BoylandAt Sofia Mokkasin by Babes in BoylandAt Sofia Mokkasin by Babes in BoylandAt Sofia Mokkasin by Babes in Boyland At Sofia Mokkasin by Babes in BoylandJa ni ser ju själva. Här ovan ser ni en liten glimt från Nomis rum. En hel liten sagovärld och många barns (och vuxnas) önskerum. <3
At Sofia Mokkasin by Babes in BoylandAt Sofia Mokkasin by Babes in Boyland At Sofia Mokkasin by Babes in BoylandBabes_in_Boyland-Katrineholm-visit-mokkasin-20Så inspirerande också att höra om hur Sofia och hennes man hade renoverat huset, hur de öppnat upp ytor och tänkt nytt. Vi fick till och med kika på lite gamla bilder från hur det såg ut innan de flyttat in.
At Sofia Mokkasin by Babes in Boyland At Sofia Mokkasin by Babes in BoylandAt Sofia Mokkasin by Babes in BoylandI köket hängde Sofias man Kristo, och hennes arbetskollega Linn och förberedde lunchen. Ser ni vilken fantastisk lunch vi blev bjudna på! Citronpasta med bruschetta och edamamebönor. Mums! Och vissa vilade sig lite innan maten.At Sofia Mokkasin by Babes in BoylandAt Sofia Mokkasin by Babes in Boyland At Sofia Mokkasin by Babes in BoylandAt Sofia Mokkasin by Babes in BoylandSen åt vi lunch och pratade en massa på deras fantastiska uteplats. Mer sommar än så här blir det inte.
At Sofia Mokkasin by Babes in Boyland At Sofia Mokkasin by Babes in BoylandAt Sofia Mokkasin by Babes in BoylandMatilda smög runt lite i trädgården och fotade.
At Sofia Mokkasin by Babes in BoylandSen blev det kaffe och mer prat.
At Sofia Mokkasin by Babes in BoylandAt Sofia Mokkasin by Babes in BoylandMedans vi satt och pratade och drack kaffe plockade barnen körsbär och lekte.
At Sofia Mokkasin by Babes in Boyland At Sofia Mokkasin by Babes in BoylandVi hade nog kunnat stanna i flera timmar, så fint var det. Men efter ett tag var vi tvungna att åka vidare (och vissa var tvungna att jobba). Tack snälla både Mari och Sofia för att ni tog så bra hand om oss i Katrineholm. Och precis som Mari skrev så är vi också glada över att vi är ett sånt härligt gäng här på Lovely Life!

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.