Linda och Louise Lovely Life julpyssel DIY_8

DIY med Linda och Louise för Swixer Film

Förra veckan tog vi våra välanvända “dramatens”, fyllde dem till brädden med vackra tapeter, sammetsband, kottar och gamla vintagesaker och tog oss till Kungsholmen, närmare bestämt till Swixer Film. Där väntade en julpimpad studio och ett eminent filmteam bestående av Fatima Lagerås, Emma Lindén Öhling och fotograf-Johanna.

Vi skulle spela in några filmer tillsammans på temat jul, DIY och återbruk som vi kommer att kunna visa mer av redan imorgon. Efter en stund dök också en av våra favoritfotografer upp för att föreviga det hela på bild, nämligen Malin Poppy Darcy Mörner @poppyloveyou. Då såg det ut lite så här:

Tapetstuvar är bara bäst när det kommer till pyssel och DIY. Det går att använda till nästan vad som helst och det blir alltid, ALLTID lite extra tjusigt med blommiga tapeter tycker vi. Dessutom sätter de tonen för hur vi tänker oss att våra julhem kommer att se ut. Våga tänka lite utanför julboxen och blanda in en färg som senap i inredningen.

Kanske också byta ut den illigt tomteröda tonen mot en lite mer rostfärgad?

Här visar vi som exempel hur våra omåttligt populära brickor tillverkas. För den som inte orkar göra en egen finns de i vår butik Vintagefabriken. Här fick den underbara Rosenholm från Sandberg ge nytt liv åt en silverbricka från förr.

Linda, posing for the camera.

Vi gjorde också en girlang av kottar och vackra loppisfyndade mässingsbjällror som vi trädde på ett jutesnöre. Det är så fint att plocka in naturen under julsäsongen tycker vi, mycket mer pynt än så behövs faktiskt inte.

För att addera något extra moment till det här annars väldigt lätta pysslet målade vi kottarna i guld. Det skulle såklart också gå att spraya dem i guldfärg, men vi tycker att det är lite fint när kottens naturliga färg syns på sina ställen, det blir en trevlig kontrast till det pråliga guldet.

Och som om guldfärg inte vore nog strösslade vi kottarna med guldglitter också för ett få dem att riktigt blinga i rutan.

Imorgon kommer alltså den första filmen från Swixer Film ut här på bloggen så håll utkik! Då får ni ser mer detaljerat hur det gick till när vi gjorde den tjusiga girlangen.

Alla bilder av Malin Poppy Darcy Mörner aka  Poppy love you.

Gillar du det här inlägget? Klicka gärna på hjärtat här under så blir vi superglada.

14
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.