Vi som driver bloggen Linda & Louise heter Linda Hansson och Louise Lemming. Tillsammans driver vi Vintagefabriken – som är både en vintagebutik, en webbshop och ett stylingkoncept med fokus på vintage och hållbarhet.

På den här bloggen vill vi fortsätta att skapa den drömvärld som Vintagefabriken är för oss. En färgglad, kreativ och snäll plats där vi vill bjuda in så många som möjligt att vara med.

Välkommen!

Vill du komma i kontakt med oss? Maila på info@vintagefabriken.se

Hemsida: Vintagefabriken.se

Instagram: @vintagefabriken

DIY med Linda och Louise för Swixer Film

DIY med Linda och Louise för Swixer Film

Förra veckan tog vi våra välanvända ”dramatens”, fyllde dem till brädden med vackra tapeter, sammetsband, kottar och gamla vintagesaker och tog oss till Kungsholmen, närmare bestämt till Swixer Film. Där väntade en julpimpad studio och ett eminent filmteam bestående av Fatima Lagerås, Emma Lindén Öhling och fotograf-Johanna.

Vi skulle spela in några filmer tillsammans på temat jul, DIY och återbruk som vi kommer att kunna visa mer av redan imorgon. Efter en stund dök också en av våra favoritfotografer upp för att föreviga det hela på bild, nämligen Malin Poppy Darcy Mörner @poppyloveyou. Då såg det ut lite så här:

Tapetstuvar är bara bäst när det kommer till pyssel och DIY. Det går att använda till nästan vad som helst och det blir alltid, ALLTID lite extra tjusigt med blommiga tapeter tycker vi. Dessutom sätter de tonen för hur vi tänker oss att våra julhem kommer att se ut. Våga tänka lite utanför julboxen och blanda in en färg som senap i inredningen.

Kanske också byta ut den illigt tomteröda tonen mot en lite mer rostfärgad?

Här visar vi som exempel hur våra omåttligt populära brickor tillverkas. För den som inte orkar göra en egen finns de i vår butik Vintagefabriken. Här fick den underbara Rosenholm från Sandberg ge nytt liv åt en silverbricka från förr.

Linda, posing for the camera.

Vi gjorde också en girlang av kottar och vackra loppisfyndade mässingsbjällror som vi trädde på ett jutesnöre. Det är så fint att plocka in naturen under julsäsongen tycker vi, mycket mer pynt än så behövs faktiskt inte.

För att addera något extra moment till det här annars väldigt lätta pysslet målade vi kottarna i guld. Det skulle såklart också gå att spraya dem i guldfärg, men vi tycker att det är lite fint när kottens naturliga färg syns på sina ställen, det blir en trevlig kontrast till det pråliga guldet.

Och som om guldfärg inte vore nog strösslade vi kottarna med guldglitter också för ett få dem att riktigt blinga i rutan.

Imorgon kommer alltså den första filmen från Swixer Film ut här på bloggen så håll utkik! Då får ni ser mer detaljerat hur det gick till när vi gjorde den tjusiga girlangen.

Alla bilder av Malin Poppy Darcy Mörner aka  Poppy love you.

Gillar du det här inlägget? Klicka gärna på hjärtat här under så blir vi superglada.

11

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Linda & Louise

Vi som driver bloggen Linda & Louise heter Linda Hansson och Louise Lemming. Tillsammans driver vi Vintagefabriken – som är både en vintagebutik, en webbshop och ett stylingkoncept med fokus på vintage och hållbarhet. På den här bloggen vill vi fortsätta att skapa den drömvärld som Vintagefabriken är för oss. En färgglad, kreativ och snäll plats där vi vill bjuda in så många som möjligt att vara med.
Välkommen!
Vill du komma i kontakt med oss? Maila på info@vintagefabriken.se Hemsida: Vintagefabriken.se Instagram: @vintagefabriken

Senaste inläggen på Lovely Life

Tv-tips; Jag är Anne

Hej lördag! Veckorna just nu är minst sagt hektiska och jag hinner inte riktigt med mig själv. Jag och Lollo har mycket att göra i

11
Läs mer »

Lucia

  Idag är vi lediga hela familjen och jag och barnen gick upp tidigt, dock inte frivilligt då utan här bestämmer Bianca när de är

11
Läs mer »

Ännu mer julinspiration!

Lucia! När jag var yngre och gick i diverse körer så var luciamorgon den mest hektiska på hela året. Jag älskade att stå ute korridoren

11
Läs mer »
Stäng meny