Jag heter Mari Strenghielm och jag bor i en gammal skärgårdsvilla på Dalarö tillsammans med min man, våra barn och husdjur. Jag jobbar som inredningsstylist och fotograf samt har bloggat sedan år 2010. Bloggar om både mitt jobb och mitt privatliv men det mesta har någon slags förankring till inredning.

Numera hittar du bloggen här.

Townhouse på söder

Townhouse på söder

strenghielm_bjorn.2 strenghielm_bjorn.4 strenghielm_bjorn.5 strenghielm_bjorn.7 strenghielm_bjorn.6Igår kväll var jag på vernissage på ett townhouse på Björngårdsgatan på söder. Det var Eklund Stockholm New York som tillsammans med Dusty Deco, Walles & Walles, Polstjernan Antique och Belenius/ Nordenhake bjöd in till en exklusiv visning. Själva inredningen hade gjorts iordning just för visningen och det var verkligen hur fint som helst. Längtade plötsligt till New York och Brooklyn. Ett glas bubbel och ett nummer av World of ESNY bjöds det på innan jag mötte upp familjen på stan. Ha en fin dag!

 

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

strenghielm

Jag heter Mari Strenghielm och jag bor i en gammal skärgårdsvilla på Dalarö tillsammans med min man, våra barn och husdjur. Jag jobbar som inredningsstylist och fotograf samt har bloggat sedan år 2010. Bloggar om både mitt jobb och mitt privatliv men det mesta har någon slags förankring till inredning. Numera hittar du bloggen här.

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Dags att plantera lökar

I helgen var jag vid stugan och planterade lökar. Så i vår får vi förhoppningsvis njuta av tulpaner, krokus, narcisser och scilla. Om inte rådjuren

0
Läs mer »

  Hej! Jag trodde aldrig jag skulle säga detta men, jag vill ha snö! Första snön kom i slutet av september och jag trodde verkligen

6
Läs mer »
Stäng meny