Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Instagram: @volanglinda

Min portfolio hittar du här

Veckans bloggtips; Linneas skafferi

Veckans bloggtips; Linneas skafferi

Jag tänkte fånga upp det här med att tipsa om favoritbloggar och favoritkonton på Instagram som jag ju alltid varit ganska bra på tidigare. Om jag får säga det själv haha. (Se alla mina tidigare tips här; Volang tipsar)

Halva grejen med den här fina världen vi skapar tillsammans är ju att man är snäll mot varandra och hjälper till att pusha varandra. Som t ex min kompis Emma som startat #bjusstisdag där hon tipsar om ett favoritkonto varje vecka.

Den här veckan vill jag tipsa om en matblogg – som jag kan ha skrivit om tidigare i andra sammanhang. Linneas skafferi. Sveriges bästa matblogg som bjuder på goda och enkla vardagsrecept som går att variera på många sätt. Dessutom med superfina bilder som inspirerar.

Jag älskar verkligen att läsa matbloggar och att kolla på bilder på mat men lagar väldigt sällan rätterna. Om jag ska bli intresserad får det absolut inte innehålla mer än 10 ingredienser och inte heller ta mer än 30 min att laga. Då går ju en del bort såklart…

Men hos Linnea har jag hittat massvis med bra och god mat som går hem hos hela familjen och som jag gärna återkommer till. En sådan där blogg som jag till och med går in och läser när jag står där i mataffärren efter förskolehämtning och undrar vad tusan vi ska äta till middag idag. Då hittar jag ALLTID något hos Linnea.

Några av favoriterna är Enkla fiskpaket, Fisk i ugn och Sötpotatis i ugn med parmesan och färska örter.

In och läs hos Linneas skafferi vettja!

Psst. Klicka gärna på hjärtat här under så att jag vet vad du tycker om att läsa här på bloggen. Det betyder mycket för mig!

Här kan du följa mig på Bloglovin‘ och/eller Instagram.

9

Detta inlägg har en kommentar

  1. Åhh, ja Linnea är fantastisk! 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Volang

Jag heter Linda Hansson och jobbar som stylist och influencer. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken tillsammans med min vän Louise Lemming och ihop med Mia Anderberg – driver och administrerar jag den här sajten, Lovely Life. Kontakt: volanglinda@gmail.com Instagram: @volanglinda Min portfolio hittar du här

Senaste inläggen på Lovely Life

Samarbeta eller inte samarbeta?

Detta inlägg innehåller annonssamarbeten. Allt som ofta haglar det kommentarer kring influencers samarbeten vara eller inte vara. För ett tag sedan röt Clara ifrån och

2
Läs mer »

Sputnik

  Ja nu har jag tagit mig tid att sätta upp den magiska sputnikstjärnan jag köpte förra året hos Artilleriet. Det är fortfarande en favorit,

2
Läs mer »

Utvecklingsdag hos FGL Store.

Igår tog jag bilen till Varberg för en utvecklingsdag hos FGL Store och Miranda & Kristin. Jag älskar att möta nya människor och se hur

3
Läs mer »
Stäng meny