fiskgratang-3

Veckans bloggtips; Linneas skafferi

Jag tänkte fånga upp det här med att tipsa om favoritbloggar och favoritkonton på Instagram som jag ju alltid varit ganska bra på tidigare. Om jag får säga det själv haha. (Se alla mina tidigare tips här; Volang tipsar)

Halva grejen med den här fina världen vi skapar tillsammans är ju att man är snäll mot varandra och hjälper till att pusha varandra. Som t ex min kompis Emma som startat #bjusstisdag där hon tipsar om ett favoritkonto varje vecka.

Den här veckan vill jag tipsa om en matblogg – som jag kan ha skrivit om tidigare i andra sammanhang. Linneas skafferi. Sveriges bästa matblogg som bjuder på goda och enkla vardagsrecept som går att variera på många sätt. Dessutom med superfina bilder som inspirerar.

Jag älskar verkligen att läsa matbloggar och att kolla på bilder på mat men lagar väldigt sällan rätterna. Om jag ska bli intresserad får det absolut inte innehålla mer än 10 ingredienser och inte heller ta mer än 30 min att laga. Då går ju en del bort såklart…

Men hos Linnea har jag hittat massvis med bra och god mat som går hem hos hela familjen och som jag gärna återkommer till. En sådan där blogg som jag till och med går in och läser när jag står där i mataffärren efter förskolehämtning och undrar vad tusan vi ska äta till middag idag. Då hittar jag ALLTID något hos Linnea.

Några av favoriterna är Enkla fiskpaket, Fisk i ugn och Sötpotatis i ugn med parmesan och färska örter.

In och läs hos Linneas skafferi vettja!

Psst. Klicka gärna på hjärtat här under så att jag vet vad du tycker om att läsa här på bloggen. Det betyder mycket för mig!

Här kan du följa mig på Bloglovin‘ och/eller Instagram.

15
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har en kommentar

  1. Katrin

    Åhh, ja Linnea är fantastisk! 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.