Äntligen börjar det växa i trädgårdarna! Först ut för skörd blir den älskade rabarbern. Vi har tidigare gjort rabarberglass här till bloggen, men det är ju bara en av tusentals goda saker man kan använda rabarbern till. Här kommer några favoritrecept hos olika bloggar just nu:
Rabarberbröd hos Helena Ljunggren.
Cocktails med rabarber, grapefrukt och timjan hos Top with Cinnamon.
Rabarber- och pannacottapaj hos Hummingbird High.
Rabarbercupcakes hos Call me cupcake.
Translation
It’s finally starting to grow in the gardens! First out for the harvest season is the beloved rhubarb. We’ve done rhubarb icecream for the blog earlier, but that’s only one out of a thousand great things you can use the rhubarb for. Here’s some favorite recipes from different blogs right now:
Rhubarb Bread at Helena Ljunggren.
Rhubarb, Grapefruit and Thyme Cocktails at Top with Cinamon.
Rhubarb Panna Cotta Tart at Hummingbird High.
Sourcream Rhubarb Cupcakes at Call me cupcake.