DSC02840

En dag i Varberg med Krickelin

Hej vänner! Ni har förmodligen läst titeln och förstår direkt hur glad jag är över att få möjligheten att ens författa det här inlägget. Vem hade för några år sedan trott att jag skulle få möjligheten att hänga med en av mina favoritinfluencers på egen hand i den vackra stad hon porträtterat så väl genom åren? Jag mailade faktiskt Kristin för några månader sedan om hon inte hade haft lust att ses och jag fick ett gärna tillbaka. Vi hann dock ses uppe i Stockholm i olika jobbsammanhang, men nu var det dags för ett riktigt häng.

Det var en tidig tisdag morgon och jag hoppade på öresundståget som skulle ta mig till Varberg. Lämpligt nog började regnet smattra och resan kändes som en längre promenad med Charlie fast i snabbare hastighet förstås. Typiskt med regn och blåst i våra kuststäder. Till slut anlände jag med tåget och gick en kort promenad hem till Kristin.

Jag möttes av kaffe, fika, Kristin och Boris. Hur fin är han inte? Charlie hade ju levt livet om han fick träffa Boris. Jag blev direkt tagen av de vackra rummen och hur Kristin kombinerat olika möbler, texturer och kulörer – trots att jag följt henne flera år på både blogg och Instagram. Mest avundsjuk är jag nog på hur vackert rummen går i fil och det fina skåpet..

Vi pratade snabbt bort några timmar över kaffe, kanelbulle och Rescueds drycker. Ett företag som kämpar för att motverka matsvinn och skapar diverse livsmedel och drycker på råvaror som annars hade slängts. Hur bra?

Denna stora pjäsen ser man har varit med i många år.. Och det tycker jag är så otroligt charmigt. Det bryter verkligen av resten av hemmet och talar för sig själv. Lite som vårt stora skåp i köket – det tjafsar man inte med, haha.

Vi pratade om det lätta och tunga tidigt i vårt möte, vilket jag verkligen uppskattar om något. Jag tycker det är så fint när människor öppnar sitt hjärta och tillåter en bläddra i det likt en bok. Man lär känna varandra snabbt och bryter barriärer.

Vi kände hur magarna började kurra och Kristin känner ju nästan hela Varberg känns det som så vi besökte Marina Evertsson, Gästis Kafe & Matsalar, där vi fick avnjuta fantastisk mat och morotskaka. Fantastiska samtal då Marina tog sig tiden och umgicks med oss under lunchen. Fantastiskt. Därefter visade Kristin mig runt i Varberg.

Vi besökte olika butiker, kikade runt i staden och sedan åkte vi ut till L:A Bruket. Alla dessa olika krämer, skrubb och dofter är helt fantastiska. Vi lämnade båda butiken med lite småsaker för att ta hand om vår hud.

Vi avslutade vår dag på kallbadhuset och ni som följer Kristin vet ju om att hon är en riktig förespråkare för kallbad. Jag fick mig lite hintar om varför jag inte ännu testat det, haha. Jag måste skärpa mig! I Helsingborg har vi ju ett fantastiskt kallbadhus.. Det måste jag utnyttja.

Vi lämnade varandra med en tanke och lovord att försöka träffas minst en gång i månaden hädanefter, både i Skåne och Varberg. Jag sa det till Kristin att det är en lyx att få hitta nya vänner, ständigt.

En fantastisk dag som jag längtar efter att få återuppleva igen, men då gärna utan allt regn och blåst. Haha! Kram.

Om ni tycker om mina inlägg så klicka gärna på det lilla hjärtat.

201
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Linn

    Världens finaste Kristin! Och vilken lyx Varberg har henne som ambassadör alltså!

  2. Vilken fin dag vi fick – ser fram emot mer fler träffar! Nästa gång kommer jag till Helsingborg. Ha en fin helg nu Hannes. kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.