lovelylife ingrid wenell blommor

SOMMARLÄNGTAN

Snön ligger tjock utanför fönstret och jag tror aldrig jag längtat så mycket till sommaren som nu. Förr brydde jag mig inte så mycket om vilken årstid det var, men sedan jag blev mamma har jag förstått hur oerhört mycket lättare allt är på sommaren. Inget mörker, inga tunga overaller, inga försvunna mössor, inga skor som är för platta att gå i, ingen panik över vedbrist och inga för sena kvällar.

När sommaren kommer i år har jag pluggat min första termin på Malmö Yrkeshögskola, och jag har sommarlov. Kanske inte som när man var liten, men jag tänker ändå låtsas som det och göra så mycket mysiga saker med min lilla familj som jag bara kan. Kvällsbada varje dag, äta jordgubbar till alla måltider och odla blommor så att jag nästan blir trött på dem (det går inte). Fler än jag som längtar extra mycket?

7

Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 3 kommentarer

 1. Pernilla

  Hejsan
  Fin bloggen har blivit.
  Jag längtar oxå till sommren. Nu har snö och is och kallt kommit så längtar man ännu mera till sommaren..???

 2. emma

  håller med! det här med att alla årstider har sina bra sidor, nää, jag vete fasiken om jag kan skriva under på det. och alla verkar älska hösten! varför det?! då har vi haft allt det roliga redan, kvällarna blir mörkare och det blir kallt. vad sjutton är poängen med det? varmt, soligt och grönt ska det vara. helst året om. har mer än en gång funderat på att flytta till varmare breddgrader. men å andra sidan, få saker toppar svensk sommar. det kan vi alla fall trösta oss med <3

  1. Ingrid Wenell

   Förstår verkligen hur du tänker. Funderar seriöst på om man skulle flytta till typ Grekland kanske.. Såg dessutom Mamma Mia 2 igår och då blev man ju inte mindre sugen direkt haha 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.