Lovely life DIY pyssel

ENKLASTE PYSSLET – TAPETTAVLOR

Jag slängde ihop några enkla tavlor av gamla tapetrester som jag tänkte dela med mig av. Jag vet inte hur det är med er, men jag använder sällan passepartouten som ofta medföljer när man köper ramar. De brukar bara bli stående eller ve och fasa – slängas i soptunnan. Inte särskilt bra i miljösyfte så jag tänkte att man kan ju använda dem istället.

Jag klippte helt enkelt bara ut tapet och kollade så att de passade inom kanten och så limmade jag fast den på baksidan av passepartouten, lade att presstorka under en tung gammal bok (lustigt nog med tapeter i), och tadaa – klart!

Jag tycker de blev superfina och man kan säker göra liknande med något vackert tyg eller annat fint. Den med svanar ska få hänga i Olivias rum, som en symbol för att jag totalt misslyckades med att tapetsera med den tapeten där, och de andra får nog flytta in i vårt sovrum kanske. Lovar att visa sen!

Heja återbruk, eller hur?

9
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 2 kommentarer

 1. Pernilla

  Wow
  Så fint och smart.. då kan det ju verkligen komma till användning igen..

  Jag vill gärna pyssla mera med min son,men har ingen fantasi
  Har du något bra pyssel för 5 åring??

  Pernilla

  1. Ingrid Wenell

   Ja eller hur! Om jag var du skulle jag typ köpa ett gäng canvas-tavlor och leka loss på med din son. Bara kladda och se vad fantasin skapar! 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.