EE972CDB-2764-4240-B02B-C5222530ACA8

HEJ NYA LIVET

Godmorgon! Ja, mitt nya liv, att gå upp vid femtiden, hälla i mig kaffe tills jag mår illa, tvinga upp den lilla människan alldeles för tidigt och kasta mig på tåget mot Malmö några dagar i veckan. Hej nya studentlivet! Idag drar det igång och jag har faktiskt inte sovit något alls inatt, men min motivation är starkare än min trötthet. För var får jag den ifrån? Jo, den där lilla tjejen och hennes pappa. De som stöttar mig i allt jag gör och som får mig att våga. Nästa destination – Malmö!

9
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 4 kommentarer

    1. Ingrid Wenell

      Tack snälla fina!! <3

    1. Ingrid Wenell

      Haha men eller hur!! 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.