CED6C6F7-2191-4166-9C3A-C2A327FCF842

MILJÖVÄNLIGT KAFFEDRICKANDE

Hej på er denna snöiga fredag! Sorry för lite kass uppdatering denna vecka men studierna har dragit igång på riktigt så allt fokus har varit på det samt på Olivia de stunder jag haft över. Måste komma in i rutinerna bara!

Måste bara tipsa er om denna brillianta produkt som jag ramlade över på instagram – återanvändbara kaffefilter i linnetyg! Handsydda av en tjej som brinner för miljön och vill få bort engångsprodukter. Man kokar helt enkelt filtren då och då i kastrull så blir de som nya. Hur smart?? Perfekt för en kaffeknarkare som mig, som förbrukat ton av engångsfilter annars. Hon gör även andra saker såsom rengöringspads, barnkläder och sovormar. Hej återbruk!

Ni hittar henne på Instagram: @designbym

Nu ska vi till bibblan hela familjen. Kram på er!

11
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 2 kommentarer

    1. Ingrid Wenell

      Visst är det!!! Så bra. Älskar när folk kommer med kreativa idéer 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.