Lovely life inredning

SOVRUMSDETALJER

Hej på er denna snöiga onsdag. Alltså det vräker ner snö hela dagarna nu. Hos er också? Det är nu man blir straffad för att man aldrig tog körkort.. Släpa unge till och från förskolan i det här slasket – inte kul! Blev lite ändrade planer för mig denna vecka och är hemma istället för skolan då mannen är utflugen på jobb i några dagar. Och jag måste säga att det känns rätt okej ändå, att ta igen hemifrån och slippa pendeltrafiken i detta väder.

Ovan ser ni lite detaljer från vårt sovrum som jag tyvärr sällan visar. Dels för att det är så mörkt där inne jämt och för att det fortfarande är en hel del kvar att göra, såsom att fixa lister,  sätta upp lampor, förvaring och fixa en sänggavel. Men väggfärgen är vi mycket nöjda med: Kubel Green Forest från Nordsjö! Den ger ett lugnt och mysigt intryck och passar fint ihop med våra olika loppade möbler.

Nu ska jag spela lite Candy Crush och sen ge mig ut med hundarna i snöyran! Våren, kan du komma nu snälla?

9
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.