D30572D1-0B32-4002-B5A9-3531529B1828

VÄXTKÄRLEK

Den här säsongen alltså. Jag pysslar med mina växter och de blir lite som mina extra bebisar. Jag ger näring, sår frön, klipper, duschar, planterar om och klickar hem nya fröer och knölar. Tänker alltid att jag inte ska så för mycket varje år men nu är nästan alla fönsterbrädor fulla av små krukor och miniväxthus av återvunna förpackningar. De är perfekta att odla i!

Längtar tills de får flytta ut och suga i sig solljus och i år tänker jag fixa någon form av växthus, om det så bara ska vara pallkragar med glastak eller något annat enkelt. Har nog inte råd att prioritera ett stort nu även om det är en av mina största drömmar. Men en dag så! Är ju faktiskt uppvuxen i växthus då min pappa drev en handelsträdgård på vår bostadstomt när jag var liten. Rena paradiset tyckte jag!

Fröer beställer jag alltid från Impecta som faktiskt huserar i mina hemtrakter i Södermanland. De har så mycket fint att man vill odla allt! Odla har också massa bra fröer, lökar och blomsterknölar till bra priser.

Brukar ni odla något när våren kommer?

12

Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.