E4615514-C45D-472B-9466-9AD1F62FFD9C

FINASTE MOCCSEN – HELT VEGANSKA

I samarbete med Babymocs.com

Kolla vilka fantastiskt fina mockasiner Olivia fått hem, i samarbete med Babymocs.com. Vi är nu stolta ambassadörer för märket och både vi och Olivia älskar dessa ljuvliga små tofflor. Från sex månader har de också en stadig gummisula under som gör att det blir ännu mer halkvänligt och lite mer ”sko” av det. Olivia vill ha dem på sig hela tiden och det är perfekt på våra ganska kalla golv. Kanske kan man även ha dem utomhus i torrt väder senare i vår.

De är helt veganska och utgörs av bladen från ananasplantan som annars slängs. Av dem kan man alltså göra detta läderliknande material – hur häftigt? Och mycket bättre att använda sådant som egentligen kastas bort än att framställa nytt. Babymocs stöttar också flyktingar och hemlösa genom såkallade microjobb. Märket är svenskt och tofflorna tillverkas inom EU. Ett toppenföretag att stötta med andra ord!

Spana in alla fina kollektioner här – Babymocs.com

 

6
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny