Lovely life barn

BÄSTA VÄNNER

Dessa två alltså. Alltid bus, alltid lite gnabb, som två syskon som älskar varandra villkorslöst men också driver varandra till vansinne. Så kul att se dem leka. Det roligaste båda vet just nu är när Olivia gömmer saker under täcket och Texas studsar runt och letar. Man behöver inte mycket tv hemma hos oss om man säger så, haha!

Nu sitter vi i bilen påväg till Ikea. Vi ska köpa lister till sovrummet och lite småsaker, och mest strosa runt och inspireras av vårens nyheter. En utflykt man alltid längtar till. Vad hittar ni på idag?

6
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny