Lovely life trädgård

VÅREN FLYTTAR IN

Vilken fantastisk helg hörrni! Dessa bilder tog vi i fredags när vi äntligen shoppade lite vårblommor till trädgården. Så underbart med lite färg! Finns ju inget som välkomnar våren så mycket som att stå utomhus och plantera penséer och ranunkler.

Övriga helgen har vi dock spenderat helt inomhus, trots strålande sol, för vi har äntligen fått ändan ur och målat om i vardagsrummet. Något vi tänkt göra i två år nu men inte riktigt fått ork eller tid till. Men nu är det klart och vi är så nöjda. Olivia hade sleepover hos mormor där också hennes stora kusin Emma hängde denna helg, så hon kunde inte vara lyckligare. Nu är det bara lite småfix kvar, sedan kan vi börja med det roliga – inredningen! Lovar att visa bilder.

Nu inser jag att klockan är mycket, men det känns ju inte som det på grund av sommartiden (när ska den slopas?!) så dags att sova. Kram på er!

8
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.