Lovely life barn

APRIL, TÄNK ATT DU ÄR HÄR

Tänk att den äntligen kom – våren. Och vilken vår sedan! Det är ju på riktigt varmt ute och vi är utomhus så mycket vi bara kan. Odlar, gräver, plockar, leker – ja, vi har till och med haft grillpremiär och imorgon åker gräsklipparen fram. Underbart ändå!

Med våren och sommaren kommer såklart även en hel del arbete utomhus som ett brev på posten, men det mesta av det är ju roligt och fungerar faktiskt som balsam för iallafall min själ. Vi har smått börjat planera uteplats och nya odlingsplatser och så lite annat mindre kul arbete som till exempel att fixa vårt staket som håller på att falla i bitar, högtryckstvätta fasaden och såga ner ett träd som avlidit. Men man får ta en sak i taget och försöka njuta så mycket man bara kan. Men visst medför denna säsong en del stress över allt man ska hinna med på kort tid? Eller är det bara jag?

Hur som helst ser jag verkligen fram emot en ny vår och sommar med min lilla familj, faktiskt redan den tredje i detta hem. Hur fort går det inte?! Men det känns som Olivia kommer ha sin bästa någonsin då hon äntligen kan uppfatta allt fantastiskt som sommaren har att erbjuda, ännu mer än tidigare år.  Längtar!

7
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny