Lovely life barnkläder

COOLASTE JEANSEN

Tossigaste lilla tjejen i tuffaste outfiten i samarbete med Babyshop. Jeans från Mini Rodini och tisha från basmärket A Happy Brand. Hade letat efter jeans med vintagekänsla till lillan så älskar verkligen dessa. Extra gulligt nu när hon oftast har trosor numera och inte blöja på dagtid. Den jeansrumpan är oslagbar!

Nu är vi i Göteborg för lite kvalitetstid på tu man hand med att äta ute och att se världens bästa Junior Brielle, medans lillan hänger med moster och kusiner. Ska bli så kul då det var länge sedan vi gjorde något bara vi två. Och bandet sen – kommer bli oslagbart!

Trevlig kväll kära ni!

7
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny