Lovely life påsk pyssel

INTE SÅ TRADITIONELLT PÅSKRIS

Årets påskris! Som inte alls består av björk, utan av videgrenar och körsbärsblom. Hittade inget björkris och tycker inte det är så roligt så detta kändes lite finare. De söta äggen av filt och girlangen med duvor är från Afro Art och de finns på Designtorget. Underbara!

Vi tar det väldigt lugnt den här påsken då vi haft mycket ett tag nu på jobb och skola. Tänker bara umgås, pyssla med blommor och i trädgården, njuta av solen och kanske måla något ägg eller två. Sedan åker vi till Sörmland nästa vecka vilket jag verkligen ser fram emot då vi inte varit där sedan vi gifte oss, dvs. ett halvår sedan. Galet vad tiden går.

Glad skärtorsdag på er!

9

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny