Lovely life barn

VÄLBEHÖVLIG KVALITETSTID HEMMA

Haft helt ljuvliga dagar hemma i Sörmland med min lilla tjej och hälsat på min pappa och min bror som bor på fantastiska Julita Gård. Nu är tåget snart framme i Halmstad igen och vi får vara tillsammans hela familjen igen. Längtar! Hoppas ni haft en fin helg!

11

Detta inlägg har 4 kommentarer

  1. älskar julita gård, det är så otroligt vackert! vi hyr fritidshus av gården och det är mitt bästa happy place på hela jorden.

    1. Men åå vad kul! ja det är magiskt fint där. Blir så stolt att det är där jag växt upp! Vi letar faktiskt själva efter något att hyra där ute! Hyr ni inne på själva området med orangeriet och det? Min bror bor där inne så känns så lyxigt att kunna åka dit när som helst 🙂

  2. Vilken fin dress din dotter har. Var har du inhandlat den? Tacksam för tips💛

    Vänligen

    Agneta

    1. Hej! Ber om ursäkt för sent svar! Den är från Lindex 🙂 Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny