DB4CF747-EECA-4FBC-9C81-5232CC568009

DOCKHUS DIY

Äntligen är jag klar med det fina dockhuset jag fått renovera i samarbete med Babyshop och gissa om vi är nöjda med resultatet?!

Huset är ifrån märket JOX och är helt vitt från början. Jag har tapetserat med tapeter ifrån Sandbergs och målat golv, ytterväggar, tak och trappor med häftgrund och sedan kalkfärg från Vintage Paint som bland annat finns hos Mywhitecountryhouse.se. Möbler och detaljer letar jag ständigt efter på loppis och några är också ärvda. Gungan har jag gjort själv!

Alla Olivias djurkompisar från Maileg och Sylvanian Families trivs mycket bra i sitt nya hem, och vi älskar att leka med det tillsammans hela familjen.

Ni hittar dockhuset här!

9

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny