5563024E-B676-4758-86CC-8602CE441C2C

VYKORT FRÅN ÖLAND

Sorry för denna bildbomb men jag kunde inte välja bort en enda stund av den här trippen. Nu sitter vi i bilen rakt över Sverige, hem igen efter två fantastiska dygn på Öland. Vi åkte dit i hemlighet för att överraska min pappa som fyllde år igår och hade flytt dit för att undvika firande, men oss kom de inte undan. Blev några riktigt fina dagar med en hel del loppis och strosande i den magiska naturen. Så oerhört vackert! Ingen av oss hade varit där förut och vi är eniga om att vi definitivt kommer tillbaka. Nu ska det bli skönt att komma hem igen med alla loppisfynd och tillochmed perenn-fynd som jag hoppas ska trivas i vår trädgård. Trevlig kväll på er!

12
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.