Sommar barn trädgård

SOMMAREN BÖRJAR NU

Ett barn vid ett växthus

Ett barn i trädgården

Ett barn äter glass

Äntligen är sommaren här för att stanna! Jag skulle bli extremt förvånad om det blev frost nu igen faktiskt. Nej, det får bara inte ske.

Vår veranda må vara bedrövligt ful med sitt slitna staket och sin smutsgula färg, men vad gör väl det just nu? Vi hänger där iallafall hela tiden och eftersom det är ett fult plasttak över, även när det regnar. Så underbart! Vi fikar, äter glass, ser plantbebisarna växa och sår frön. Olivia favorit just nu är att leka med en skål vatten och bada alla sina små djur och dockor. Älskade unge!

En annan härlig sak är att vi om exakt 15 dagar äntligen får komma iväg på bröllopsresa – till Santorini, Grekland! Vi hittade en sjukt billig resa dit som vi dubbelkollat typ hundra gånger  vad haken kan vara, men hittar ingen, så vi börjar faktiskt tro på att det är vår tur att få njuta lite. Haft mycket otur denna vår med sjukdomar och annat tråkigt så den här resan blir mer än välbehövlig.

Ni som varit där, kan väl ge oss era bästa tips? Vi vill se och göra allt!

7
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.