Lovely life barnkläder

PACKNING PÅGÅR

Ja, ni ser ju vem som kommer vara mest stylish borta på Santorini. Inte är det jag iallafall! Vi var tvugna att inhandla en hel del nya sommarkläder och accessoarer till Olivia innan resan. Jisses vad de växer på ett år alltså! Varje säsong kräver en helt ny garderob minsann. Tur då att det finns så mycket fint. Sakerna ovan är inget undantag. Shorts och sandaler är ifrån Zara, leksaker från Mininook och solhatt och badponcho från Liewood/Cirkusfabriken.

Idag tar vi tåget ner till Malmö för en hotellnatt och lite mys innan planet går supertidigt imorgon bitti från Köpenhamn. Jag avskyr att flyga och är riktigt nervös att min rädsla ska smitta av sig på Olivia så hon blir orolig. Hon var bara bebis sist hon flög så då märkte hon inget av det, men nu är hon ju så medveten. Men vi har laddat upp med film, pyssel och leksaker så det ska nog gå bra.

Vi hörs från paradiset!

7
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har en kommentar

  1. Åh vad härligt! Ha en underbar resa!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny