Lovely life barn skogen

BLÅBÄRSJAKT

Hur mycket nostalgi är det inte att ge sig ut i skogen för att plocka bär? Det gjorde vi alltid när jag var liten och jag minns hur mysigt det var med de djupa gröna skogarna, man hade matsäck med sig och bara andades in den friska luften.

För tre år sedan var jag höggravid ute och plockade blåbär i mängder för att frysa in och ha till tårtorna på Olivias välkomstkalas. Det var tungt vill jag lova, men envis som en åsna var jag med foglossning som värkte gärnet.

I år var inte så dramatisk utan Olivia och jag gav oss ut i skogen runt hörnet. Vi fick väl med oss typ 20 bär i hennes lilla korg som de flesta hamnade i magen innan vi kom hem igen. Men vad gör väl det när myskänslan är den samma?

Olivia var mer lycklig över att hitta fina pinnar och jag fick plocka alla bär själv (hej verklighet!) men mysigt hade vi som sagt. Får ge oss ut lite djupare någon dag där allt inte redan är plockat. Brukar ni plocka bär och svamp?

14
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.