Lovely life julita gård

JULITA GÅRD

Detta ställe alltså! Som vi har tillgång till året om att besöka, då min bror bor inne på området. Nu har vi varit här en vecka, med en liten avstickare till min morbror och min pappa. Vi har hängt med Pettson och Findus nästan varje dag, gått kvällspromenader bland lavendel och rosor, shoppat pelargoner i orangeriet och bara tagit in magin som finns här. Helt otroligt vackert. Rekommenderar alla att åka hit och bara vara och ungarna kommer älska pettsongården och den nyrenoverade lekboden med både gammaldags affär, dockvrå, snickarbod och rutchkana. Glöm inte heller att shoppa lokala delikatesser i butiken vid entrén.

Imorgon bär det av hemåt igen och det ska också bli skönt då vi saknar mannen i vårt liv extremt mycket. Ikväll blir det grillning med lite släktingar. Puss på er!

11
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.