D741AB37-B5BD-47C9-9FF2-977339535156

SOVRUMSPLANER

Lite bilder från vårat sovrum. Helt okej mysfaktor men ändå mycket kvar att göra. Pinsamt nog har vi inte fått upp några lister ännu då det var mycket bökigare än vi trodde, men det är på gång iallafall. Väggfärgen ”Kubel Green Forest” från Nordsjö är vi supernöjda med så den behåller vi.

Däremot känner vi såhär i efterhand att en vägg i plywood är både passé och alldeles för modern för vårt gamla hus, så den ska få en tapet istället. Vi tänker något mönstrat i beigea toner som vi tror blir fint till det gröna.

Golvet är också ett projekt för sig då det inte alls blev som vi trodde när vi tog fram orginalet under laminatgolvet. Så vi funderar faktiskt på en mysig heltäckningsmatta istället. Något jag aldrig trodde jag skulle vara sugen på, men man ska aldrig säga aldrig! Ni som har erfarenhet av det får gärna dela med er av tips och råd.

För övrigt ska det möbleras och fixas betydligt bättre förvaring samt inredas med mycket mer mys. Vad tror ni om det?

9

Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.