Lovely life inredning tapet

MEDELHAVSKÄNSLA I MATRUMMET

I samarbete med bästa Sandbergs Wallpaper har vi fått hem några rullar av fantastiskt fina ”pine” som nu pryder vårt matrum. Visst är den fin? Även om kollektionen är inspirerad av Japan så faller mina tankar på medelhavet och Italien där pinjeträden brukar stå på rad.

Har aldrig tapetserat förut, och visst är det långt ifrån perfekt, men oj vad nöjda vi är. Ser ni kökssoffan också? Kanske mitt bästa fynd någonsin faktiskt och den gör sig perfekt i vårt lilla matrum. Ska bara en fixa en dyna till den.

Nu ska bara skåpet få lite ny, ljusare färg och så ska vi försöka hitta bord och stolar som passar vår smak. Även om det var sjukt svårt att tapetsera i ett gammalt hus (säkert i nya också!) så har jag redan två projekt till på gång. Hoppas det blir lika bra!

Nu ska jag hämta lilla älsklingen på föris, lite tidigare än tänkt – kvalitetstid!

14
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.