Lovely life inredning barnrum

OLIVIAS HÖRNA

Det något dystra och tråkiga hörnet brevid kakelugnen i vardagsrummet, har nu fått ett syfte. I samarbete med Babyshop har vi nu inrett en mysig och kreativ plats för Olivia där.

Den fantastiska lilla fåtöljen och bokstavslampan kommer från JOX och korgar och matta från Ferm Living. Sedan har vi använt en hel del prylar och loppisfynd som vi hade hemma, målat in tavellister och knopplist i samma färg som väggen och pyntat med gamla och nya böcker och saker.

Vi är så himla nöjda och Olivia älskar att sitta där och rita, pyssla och leka med alla sina djur som gömmer sig där i korgarna.

Innan jag fick barn så tänkte jag alltid att barnens saker minsann bara skulle få vistas i deras egna rum, och inte belamra husets ”vuxna rum”. Så blev det såklart inte i verkligheten. Saken är ju den att vardagsrummet är hela familjens rum och där vi alla umgås mest.

Så, varför inte göra barnens hörna där också riktigt fin och trevlig? Tycker den smälter in så bra med övrig inredning och jag längtar tills hon kan sitta där och leka brevid kakelugnen som sprakar i vinter. Nu måste vi bara hitta en ny plats för julgranen för den brukade vi ha där.

Vad gillar ni lilla hörnan?

15
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Fantastiskt!!! Älskar allt, framförallt din lilla lampgirlang.

    1. Ååå tack snälla!!!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny