Lovely life barn foto

TRE ÅR

Idag är sannerligen ingen vanlig dag, för idag blir denna lilla pärla tre år. I tre år har vi varit föräldrar och det känns både som en evighet men som att hon kom till oss igår. Så mycket skratt, tårar, minnen, känslokaos, enorm trötthet, ångest och oändlig kärlek.

Skulle inte för en sekund vilja ha tillbaka livet innan Olivia, vilket liv förresten? Hon var räddningen för mig att inte helt gå under. Hon har lärt mig saker jag inte visste fanns och hon har gjort mig till den människa jag inte trodde jag kunde bli. Älskade, älskade unge. Med din envishet, ditt enorma hjärta, omtanke för allt och alla, din nyfikenhet, styrka och din fantastiska fantasi och energi. Du är min eviga inspirationskälla och min drivkraft och du får mig att känna att jag kan gå hur långt som helst. Stort grattis min fina, underbara dotter.

Det slår mig att jag aldrig berättat hur det gick till den där kvällen i oktober när hon kom till oss. Eller snarare tre dagars helvete innan hon äntligen kom ut. Det var allt annat än rosenskimrande och något jag fortfarande kan må dåligt av, men sällan pratar om.

Men idag är det Olivias dag, så den historian får vi ta en annan gång. Nu ska vi fira med paket, Leos lekland, shopping på stan, fika och korv som hon beställt till middag!

8
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har en kommentar

  1. Mormors älskade lillunge♥️
    Du har även klivit in i mitt hjärta för att för att för evigt stanna♥️
    För varje gång jag är med dej växer kärleken♥️
    Dina kusiner Emma o Ivar o du är det som betyder mest i mitt liv oxå.♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny