lovely life julklappsinslagning

MÅNDAGSTANKAR

Måndag är här igen och mörkret blir bara mer och mer påtagligt. Dystert som tusan just nu, så jag tror jag får gå emot min stolthet lite och börja julpyssla lite ändå. Mest för att ha något att se fram emot och att minimera stressen när julen verkligen står runt hörnet. Första julklappen är inslagen och så håller jag på med ett inlägg för Lovely Life med lite tips på hur man kan slå in hållbart. Ikväll ska jag nog också försöka mig på en eller annan stjärna som jag fått en idé om. Har ni börjat ännu?

Tidigt nyårslöfte

Jag måste erkänna att vi slarvat en hel del med återvinningen på senaste. Tror problemet är att vi inte har någon bra plats att förvara den på i huset. Nu har jag bestämt att det ska bli ändring på det och har tänkt ut ett bättre sätt att samla all papp, metall och glas på. Vi pratar ganska mycket om skräp och att ta hand om naturen med Olivia och hon tycker det är jättekul att hjälpa till. Så det tänker vi köra vidare på nu ordentligt, och dessutom är ju en utflykt till återvinningen för en treåring ett rent äventyr. Så, 2020 (med start nu) ska bli ett betydligt renare och ansvarsfullt år för oss. Brukar ni sortera?

Familj på riktigt

Ja det har vi ju förstås varit länge, men nu heter vi alla samma efternamn – äntligen! Det tog oss över ett år att bestämma, mest för att vi var sugna på ett släktnamn som vi inte fick ta. Men efter många om och men heter vi nu mitt efternamn – Wenell! Jag trodde inte det skulle vara så viktigt men att min stora kärlek, mina drömmars man, nu heter MITT namn känns stort. Att dessutom min dotter bär mitt namn som jag växt upp med känns ännu större. Så nu är vi familjen Wenell – fy fasen vad coolt! Som att inte hjärtat redan svämmade över av kärlek liksom. Hur har ni gjort med efternamn om ni är gifta?

För övrigt tror jag mest vi försöker härda ut denna månad faktiskt. Jag mår inte helt hundra nu av olika själ och känner faktiskt av tendenser till depression igen, men förhoppningsvis är det bara tillfälligt. Vi försöker göra det bästa av dagarna, tänder ljus, fikar och tittar i fotoalbum och böcker. Drömmer oss bort och blickar framåt. Man kan inte ha det tipptopp jämt, för då skulle man inte uppskatta de bra dagarna och perioderna tänker jag. Hur tänker ni?

15
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har en kommentar

  1. Mams

    ♥️♥️♥️

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.