Sammetsgardin med glitter

SAMMETSGARDIN MED GLITTER – BÄSTA AV TVÅ VÄRLDAR

Sammetsgardin med glitter

Sammetsgardin med glitter

En mörkgrön sammetsgardin med glitter – kan det bli mer magiskt? Den får mig att tänka på trollkarlsmantlar och vackra draperier på gamla teatrar. Visst är det en julgardin, men i min värld är den perfekt som ett magiskt draperi i Olivias nya rum som växer fram. Denna sammetsgardin hittar ni på Rusta och den finns även i rött och mörkblått. Billig är den också, ynka 99 kr för en längd. Förstå hur fin en mörkrosa hade varit liksom!

Den lilla damen älskar allt med glitter och skimmer (ni ska se hennes önskelista till tomten) så den här kommer bli toppen i hennes krypin. Där kommer färgerna att vara puderrosa och nougatbrunt, tillsammans med ljusgrått, vinrött och så denna härliga gröna. Extra allt helt enkelt. Lite mer vågat och maxat än hennes nuvarande rum som är mer nedtonat och dovt.

Vi inväntar nu den stormönstrade tapeten från Sandbergs samt lite lister. Ska strax upp och måla sista lagret på golvet och sedan är det bara att möblera. Ni kan följa denna lilla renoveringsresa på mina stories på Instagram, där jag bland annat visar hur man lättast målar ett trist laminatgolv. Häng med!

Nu ska jag göra min nya rutin, nämligen kvällsgröt! Dels för att det är så himla gott och för att det värmer inifrån dessa kyliga tider. Godnatt på er fina ni!

9
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.