Lovely Life jul baka

Bilder från förra julen

Lovelylife ljus hem

lovelylife barn lucia

Lovely Life DIY julstjärna

lovely Life mrs mighetto bok Julklapp

Lovely Life barn lucia pepparkaka

Lovely Life julklappar inslagning

Lovely Life jul pynt

Lovely Life jul kransar

Lovely Life jul baka

Lovely Life jul julkort

Lovely Life jul pepparkakshus

Lovely Life jul skog

En liten men naggande god blandning av mina bilder från förra julen. Vår andra jul i Halmstad, vår tredje som föräldrar och vår fjärde tillsammans. Tog så många fina och de låg kvar på min gamla blogg, och det kändes synd tyckte jag. Kanske kan man finna någon inspiration från dem även i år?

Jag märker tydligt att jag börjat hitta min rätta stil och vad jag tycker är fint, för dessa bilder kunde likaväl vara tagna i år. Pyntet blir i stort sett samma och jag pysslar samma saker, fast i större mängd. Jag älskar allt jag gjorde förra året, och så hade det inte varit för några år sedan. Då bytte jag ju ständigt stil och visste inte alls vad jag ville ha riktigt, och kunde liksom avsky bilder som bara var tagna några månader tidigare. Kanske även veckor.

Nu är jag trygg med vad jag älskar och det känns väldigt lugnt och skönt. Jag tar julen och allt fixande med en liten klackspark i år och pysslar vad jag vill och så struntar jag i resten. Ingen stress! Tänk att man ska behöva bli över 30 för att landa! Hur gör ni? Maxar ni med pynt och fixande eller tar ni det lugnt? Känner ni att ni måste hänga med i alla pysseltrender som tar över sociala medier?

9
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Hannes

    Just det här året har jag tagit det lugnt. Känner mig lite ur fas i just livet, så stunden får bestämma.. Så är det ibland <3

    1. Ingrid Wenell

      Stunden får bestämma – det tycker jag låter väldigt bra! Något jag måste öva på tror jag!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.