Lovely lite jul julklappar

JUL – SISTA BESTYREN

Lovely lite jul julklappar

Lovely lite jul julklappar

Lovely lite jul julklappar

December gick i en rasande fart och julen är snart här. Ingen snö så långt ögat når, utan bara grått regn. Julkänslan då? Nej tyvärr lyser den med sin frånvaro och denna gång känns det faktiskt mest jobbigt med jul. Har så mycket annat i sikte inför nästa år så kan inte riktigt finna ro. Men det ska bli väldigt kul att få fira med människor man tycker om och få mysa med min lilla familj.

Det mesta av bestyren börjar bli klara och ovan ser ni de sista julklapparna slås in. Fina saker från Cirkusfabriken till lillan, som utöver det kommer få en enhörning som kan gå och låta samt ett gigantiskt och hysteriskt färgglatt My Little Pony slott. Får se var vi ska ha detta någonstans, haha.

Lovely lite jul pepparkakshus

Lovely lite jul pepparkakshus

Lovely lite jul pepparkakshus

Och här har vi den – min lilla pepparkaksstad som fick sig en hel del svordomar och arga ord innan det väl stod på plats. Långt ifrån perfekt, men jag orkar faktiskt inte bry mig om sådant längre. Det doftar gott och ser charmigt ut tycker vi, och dessutom har vi gjort ett eget med Olivia i alla regnbågens färger. Nästa år skippar jag det helt känner jag. Mer jobb än vad det är värt kan jag tycka! Någon som håller med?

Lovely life barn hemma

Lovely life barn hemma

Barn ska ha en bekymmersfri jul

Den här lilla snöleoparden i soffan då? Jo, hon bekymrar sig mest över hur många pepparkakor man kan få innan maten, vilket paket i kalendern vi ska öppna och om tomten kommer med några Frost-saker till jul. Precis som det ska vara. Hon ska inte ens behöva vara medveten om hur mamma och pappa sliter för att få ihop allt. Det är hennes fjärde jul och vi är så lyckliga att få fira den med henne. Allt är värt det, även om man vill gräva ner sig någonstans ibland.

Kan verkligen sakna att vara barn och slippa bry sig om pengar, problem och stress, även om det fanns andra saker kring högtiderna som oroade mig även som liten. Men Olivia ska aldrig behöva bekymra sig. Hon ska bara njuta och ha roligt med sina kusiner, äta julgodis och öppna julklappar så länge hon bara kan. Det ska jag se till.

Önskar er alla en skön och stressfri sista vecka innan dopparedagen. Missa inte alla inspirerande inlägg från mina bloggkollegor här på Lovelylife. Puss!

18
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har en kommentar

  1. Louise Lemming

    Håller 100% med om pepparkakshusets icke vara. Vem kom på detta satans påfund undrar jag? Gjorde alla delar till en pepparkaksstad men gick in i väggen på hur jobbigt det var så nu ligger delarna i en burk och skäms. Får se om det över huvudtaget kommer upp till jul. På tal om jul – ser magiskt ut hemma hos er! Så julmysigt och stämningsfullt.
    Kram Louise

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.