Lovely life jul julgranspynt

JULGRANSPYNT – JULENS SKATTER

Lovely life jul julgranspynt

 

Den fina duken är från Sandberg Wallpapers samarbete med Ellos!

Lovely life jul julgranspynt

Lovely life jul julgranspynt

Lovely life jul julgranspynt

Julgranspynt alltså, det är väl ändå julens verkliga skatter? Sådant man samlat på sig genom åren. Sådant som är självklara favoriter år efter år och sådant som får ligga kvar i lådan för att återupptäckas nästa år. Saker man gjort själv och sådant man fyndat på loppis. Fulfina saker, klassiska, moderna, med eller utan glitter, barnvänliga eller rentav livsfarliga i glas.

Ja det är verkligen något speciellt när man plockar fram lådan med julgranspynt från förrådet varje år, eller hur? Man minns känslan från barndomen och den återväcks nu när man ser hur ens eget barns ögon tindrar av lycka och nyfikenhet för alla dessa skatter. Granen är nu klädd och ni ska få se resultatet i dagarna. Tänkte bara visa några av favoriterna och var ni hittar dem.

Lovely life jul julgranspynt

Lovely life jul julgranspynt

Lovely life jul julgranspynt

Tips på var ni hittar fint julgranspynt

Den söta ekorren hittade jag hos Leva Café Hemma när vi besökte det på vår bloggträff för några veckor sedan. De små änglarna i jute är från Granit. De fina vikta pappersdekorationerna från Ikea och Ellos. Glaskulor och kulor i sammet från Söstrene Grene och Rusta. Världens sötaste lilla flygplan, trumpet och pariserhjul-vagn från Balders Hage. Resten är ifrån olika loppisar och second hand, som är mitt bästa tips för att hitta klassiskt och unikt julgranspynt.

Lovely life diy julgranspynt

Lovely life diy julgranspynt

Söta pappersänglar till julgranen

Sist men inte minst vill jag visa dessa superenkla pappersänglar man viker ihop på två sekunder. Sofia Mokkasin har gjort en klockren beskrivning HÄR. Tyckte själv att jag var sjukt fyndig som kom på det där med en liten gloria att hänga upp änglarna i i julgranen, fönstret eller vad man känner för. Bara stick en nål genom huvudet (makabert jag vet!) och trä igenom en mässingstråd eller tunn ståltråd. Smart va?

Nu ska jag mysa med mina älsklingar, äta gårdagens rester som blev sjukt gott och bara vara. Kram på er!

18
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.