Lovely life hotell stockholm

Tips på hotell i Stockholm

Lovely life hotell stockholm

Hej på er! Tänkte ni skulle få ett tips på ett hotell i Stockholm som jag bodde på nu i veckan. Hotell Tegnerlunden heter det och ligger med väldigt bra läge, nära både Odenplan och Drottninggatan. Jag var uppe nu i två dygn för världens finaste event med min bloggvän What Decorates My day och Boråstapeter. Finns massa fina bilder från det på HÄR och HÄR!

Lovely life hotelltips Stockholm

Lovely life hotelltips Stockholm

Lovely life hotelltips Stockholm

Att åka ifrån familjen är inget jag gör särskilt ofta, och det känns alltid lika jobbigt. Då hjälper det verkligen att bo bra, där man kan slappna av och bli lite ompysslad. Förra gången åkte jag på en riktig miss med hotell och hade sån sjuk ångest den natten. Hade inte ens ett fönster och kände mig helt ensam och utelämnad. Ingen kul känsla. Så denna gång var det viktigt med ett bra hotell men ändå prisvärt, där jag kunde få lite andrum. Hotell i Stockholm är ju en riktig djungel med väldigt olika priser så därför vill jag tipsa om Hotell Tegnerlunden.

Lovely life hotelltips Stockholm

Lovely life hotelltips Stockholm

Lovely life hotelltips Stockholm Hotell tegnerlunden

Lovely life hotelltips Stockholm

Magisk utsikt över Stockholm

Så, vill ni ha tips på ett hotell i Stockholm kan jag verkligen rekommendera detta. Det bästa var nästan den helt magiska utsikten över takåsarna, så rogivande att stå och blicka ut över staden som vaknar. De sköna tysta rummen, mjuka sängarna och den goda frukosten var verkligen inte heller fel. Kände mig riktigt bortskämd och kunde slappna av mer än jag gjort på väldigt länge. Så, skuldkänslor och ångest för att lämna familjen hemma, gick över till lite välbehövlig egentid. Hotellet blev en plats där jag kände mig trygg och lugn och kunde slappna av ordentligt efter både event och möbelmässan som jag var på.

Nästa gång vet jag hur viktigt det är med ett bra hotell där jag kan ladda batterierna. Något som är svårt att få till i vardagen annars. Jag måste i övrigt bli bättre på att unna mig sådana här saker och inte banka mig blodig för att jag inte är hemma-mamma varenda sekund av mitt liv. Varför ska det vara så svårt? Hur som helst, tack för riktigt härliga dagar i Stockholm, Hotell Tegnerlunden!

Lovely life hotelltips Stockholm hotell tegnerlunden

15
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 3 kommentarer

    1. Ingrid Wenell

      Tack snälla <3

  1. Margit Tinell

    <3

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.