Enklaste flädersaften

Enklaste Flädersaften

Enklaste Flädersaften

Lovely life barn trädgård flädersaft

Lovely life barn trädgård flädersaft

Lovely life enklaste flädersaften

Fläder alltså – kan det bli mer sommar? Så här såg det ut när vi skördade årets fläderblommor här om dagen och idag ska jag sila saften och hälla upp på flaskor. Brukar använda mig av Arlas recept och det funkar toppen tycker jag. Bara rensa och skölja blommorna, skiva citron, i med allt i en bunke och på med sockerlag. Låt stå i 4-5 dagar och sedan sila. Så enkelt och SÅ gott!

Lovely life enklaste flädersaften

Lovely life enklaste flädersaften

Lovely life enklaste flädersaften

Lovely life enklaste flädersaften

Det skadar ju inte heller att man har världens sötaste lilla sommartjej till hjälp. Sjukt stolt över att få hantera saxen själv och plocka de fina, underbart doftande blommorna. Hennes helt fantastiskt fina klänning kommer för övrigt från ett nytt favoritmärke – The new Society, och finns hos Babyshop.se. Visst är den magisk?

Lovely life enklaste flädersaften

Lovely life enklaste flädersaften

Lovely life enklaste flädersaften

Lovely life enklaste flädersaften

Detta är verkligen den enklaste flädersaften som i stort sett sköter sig själv i kylen innan det är dags att sila. Så läskande och god! Förra året testade jag även att ha i lime, vilket gav en härligt syrlig smak. Ett annat tips är också att blanda med bubbelvatten eller sockerdricka för en “mousserande” effekt. Du kan också använda saften i matlagning eller om du gör glass eller andra desserter. Finns inget jag älskar så mycket som att använda saker från naturen, som bara finns där. Kika runt bland vänner eller i området där du bor, om du inte har egen fläder. Lycka till!

Lovely life enklaste flädersaften

Lovely life enklaste flädersaften

Om ni gillar mina inlägg får ni gärna klicka på lilla hjärtat här nedanför. Det gör mig så glad!

18
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Volang

    Magiska bilder. Har redan gjort en batch men måste göra en till för det är ju så sjukt gott!

    1. Ingrid Wenell

      Tack fina!! Ja det finns nog ingen godare saft tror jag! Älskar doften med!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.