Sara Flyckt Photography (www.saraflyckt.com)

Gravidfotografering med Sara Flyckt

Lovely life gravidfotografering

Lovely life gravidfotografering

Lovely life gravidfotografering

Lovely life gravidfotografering

Lovely life gravidfotografering

Lovely life gravidfotografering

Lovely life gravidfotografering

Lovely life gravidfotografering

Lovely life gravidfotografering

Lovely life gravidfotografering

Lovely life gravidfotografering

Lovely life gravidfotografering

Ganska snabbt under denna graviditet visste vi att vi ville göra en proffsig gravidfotografering med en fotograf som anammar den stil vi själva älskar. Veckorna rusade på och jag kände att den kanske inte blir av ändå. Men så vips hittade jag den perfekta fotografen för oss – nämligen Sara Flyckt. Hela hennes bildspråk och känsla kändes så rätt för oss. När hon tackade ja till att åka ända från Jönköping till Halmstad för att fota oss var lyckan total. Dessutom gick hon med på att ta lite familjebilder på oss alla tre trots att det inte hör till det hon brukar göra. Guld värt för oss att ha senare i livet. Vi har ju trots allt gjort denna resa som familj.

Så ovan ser ni första delen av fotograferingen, som fick bli en picknick med vårt lilla kakmonster i skogen bakom vårt hus. Olivia var trött redan när vi startade och något bångstyrig under själva fotograferingen. Så jag var lite orolig hur det skulle bli med dessa bilder. Dessutom hade skogen blivit helt brun av torka och var inte alls så fin och mossig som den brukar. Men Sara lyckades skapa magi och jisses så lyckliga vi är över dessa bilder. Hur fina är de inte??

Lovely life gravidfotografering

Lovely life gravidfotografering

Lovely life gravidfotografering

Lovely life gravidfotografering

Lovely life gravidfotografering

Gravidfotografering vid havet – inte så mysigt som det låter

Efter fotograferingen med vår lilla tokfia, så fick hon hänga med mormor och vi susade vidare ut mot havet för bilder på bara oss två. Alltså jag kan inte förstå hur Sara lyckades få så fina bilder för vi höll på riktigt på att frysa ihjäl och blåsa iväg. Jag fick ha på mig filtar, jacka och värmekuddar för att inte skaka som ett löv i vinden. Hela situationen blev helt absurd då vi fick stå mellan ett par soptunnor och en toabyggnad i det höga gräset. Vinden tog tag i oss så vi höll på att ramla gång på gång, och jag som redan är orörlig och har dålig balans blev så full i skratt. Sara kan verkligen trolla alltså, och oj så kul vi hade!

Lovely life gravidfotografering

Lovely life gravidfotografering

Lovely life gravidfotografering

Lovely life gravidfotografering

Lovely life gravidfotografering

Lovely life gravidfotografering

Lovely life gravidfotografering

Lovely life gravidfotografering

Ni får ursäkta bildbomben här, men det blev verkligen SÅ många fina bilder. För många för att rensa helt enkelt. Vi hade med oss lite olika ombyten och så hade Sara gjort en fin krans till mig och även Olivia. Hon lånar ut klänningar som passar gravida om man inte har något eget man gillar – hur fina? Hon har också stenkoll på vad som blir fint på bild, så vi kände oss så trygga att bara hänga med och göra som hon sa. Vi är ändå ganska vana att vara med på bild, men det var så skönt att bara släppa kontrollen helt och hållet.

Lovely life gravidfotografering

Lovely life gravidfotografering

Lovely life gravidfotografering

Lovely life gravidfotografering

Lovely life gravidfotografering

Lovely life gravidfotografering

Lovely life gravidfotografering

Lovely life gravidfotografering

Lovely life gravidfotografering

Lovely life gravidfotografering

Bilder att spara för evigt

Ja ni ser ju. Är så oerhört tacksam för dessa bilder och tycker de får symbolisera vilken resa vi gjort tillsammans. Det har varit tufft och kämpigt men också många fina stunder. Matti är min trygghet genom allt och det tycker jag speglas i dessa foton. Är så glad för dem och för den roliga kväll vi fick ihop med Sara. Ska göra ett fint album med dessa bilder då det är något särskilt att ha dem i tryckt form. Tänk att kunna plocka fram och se tillbaka på det när vi är gamla och grå. Nej usch, nu börjar jag gråta igen!

Skulle rekommendera Sara ALLA gånger om ni behöver fotograf till bröllop eller vill köra en fin par- eller gravidfotografering. Hon är verkligen så sjukt skicklig och härlig som person. Ni hittar hennes portfolio HÄR. Glöm inte att klicka på hjärtat här nedan om ni gillar dessa bilder lika mycket som jag. Det värmer verkligen!

Lovely life gravid foto

14
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har en kommentar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.