lovely life inredning veranda

Inredning Veranda – Äntligen en oas att njuta av

Inredning Veranda – I reklamsamarbete med Hemtex

Lovely life inredning veranda

Lovely life inredning uteplats

Lovely life inredning veranda

Äntligen säger jag bara! Vi har bott här i över tre år nu och har aldrig riktigt inrett vår veranda, förrän nu. Vi har haft väldigt ihopplockade möbler och prylar där, som vi placerat ut i panik varje år. Aldrig haft råd att köpa något vettigt och mest haft verandan som avlastningsplats och planteringsplats. Själva verandan i sig är ganska skruttig egentligen och skulle behöva både målas och slipas. Men det får bli ett senare projekt.

Dessutom är den ganska konstigt placerad då den också fungerar som entré till vår enda ingång till huset. Detta var nämligen baksidan förr, och den förra entrén i form av liten glasveranda, byggdes om till husets enda badrum. Innan det var det utedass som gällde! Så, när man kommer till oss får man gå upp på verandan för att knacka på, och då är det ju trevligt om man möts av en inredd sådan, eller hur?

lovely life inredning veranda

lovely life inredning veranda

lovely life inredning veranda

lovely life inredning veranda

lovely life inredning veranda

Lite mer färg

När det gäller inredning veranda eller utomhus överhuvudtaget egentligen, så känner jag för mer färg. Inomhus kör vi ganska avskalat och försöker behålla ett lugnare intryck. Men utomhus vågar jag mer. Där vill jag blanda och busa till det med loppisfynd, mönster och härliga färger. Gammalt och nytt i en salig blandning! Hittade bambumöblerna till budgetpris på nätet och har i samarbete med Hemtex piffat till dem med kuddar i vackra färger. Även den fina lyktan (som här agerar vas) och de söta skålarna är därifrån och satte verkligen pricken över i:et. Älskar medelhavet över allt annat och vill alltid tillbaka dit, så vill gärna ha inslag av det i vår trädgård. Kuddarna med aprikoser föll jag därför pladask för. Det bästa av allt, allt detta finns på rea nu, hos Hemtex!

lovely life inredning veranda

lovely life inredning veranda

lovely life inredning veranda

lovely life inredning veranda

lovely life inredning veranda

lovely life inredning veranda

Hur fint blev det inte också med min älskade påfågelstol där? Som ett smycke! Vi har också planterat vildkaprifol och vindruvor i stora krukor som vi hoppas ska göra verandan sådär lummig och väldoftande framöver. Nu ska det bara tillföras ännu mer växter, blommor, kanske några enkla trasmattor och en extra korgstol så har vi en riktig drömplats. Längtar efter att hänga där när värmen kommer tillbaka, fika, mysa med bebisen, läsa böcker med Olivia och bara vara. En vecka kvar nu, sen är vi fyra!

Om ni vill ha mer inspiration om trädgård och inredning, kolla då in mina kollegor här på Lovelylife! Klicka gärna på lilla hjärtat om ni gillade detta inlägg. Det gör mig så glad!

23
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 6 kommentarer

  1. Ingrid Wenell

   Tack så mycket!!

 1. Rickard

  Ser himmelskt ut, vad har du för belysning på kvällen?

  1. Ingrid Wenell

   Tusen tack! ingen belysning än så länge 🙂

 2. Henke

  Blev hur bra som helst med din påfågelsstol där.
  Bra jobbat!

  1. Ingrid Wenell

   Tack snälla!!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.