Lovely life bebis mammablogg

Välkommen älskade Bill

Lovely life bebis mammablogg

Lovely life bebis mammablogg

Lovely life bebis mammablogg

Lovely life bebis mammablogg

Lovely life bebis mammablogg

Hej från bebisbubblan! Nu har äntligen världens finaste lilla lillebror landat hos oss och har redan hunnit bli 1,5 vecka gammal. Tiden rusar så fort men vi njuter och lägger all energi på att landa i det här stora magiska. Sista tiden av graviditeten var riktigt tuff och jobbig, både fysiskt och psykiskt och förlossningen ska vi knappt prata om. Missförstå mig inte, allt gick verkligen jättebra och bemötandet på sjukhuset var helt otroligt fin. Men jag tyckte det var så fruktansvärt jobbigt och läskigt. Fick nervösa chocker och bara skakade, blodtrycksfall, kräktes, svimmade liggandes och så blev själva operationen lång och utdragen på grund av all tidigare ärrvävnad.

När han till slut var ute var det sådan lättnad att jag bara skrek och grät av lycka. Men återigen, personalen på Hallands sjukhus alltså – helt otroligt fin. De pratade, informerade och stöttade hela tiden och jag hade aldrig klarat det utan stödet från dem och Matti. Så även om förra kejsarsnittet gick mycket snabbare och smidigare, så blev detta en bättre upplevelse tack vare personalen. Vi fick stanna på BB så länge vi ville och efter fyra nätter hämtade Matti och Olivia oss. Vilken lycka!

Lovely life bebis syskon

Lovely life bebis syskon

Lovely life bebis syskon

Lovely life bebis syskon

Första tiden hemma

Livet hemma då? Inte alls så jobbigt som jag förväntat mig faktiskt. Visst har jag haft väldigt ont efter snittet, trött som ett as och inte så mycket tid för återhämtning. Men det rullar ändå på bra allting! Amningen funkar toppen vilket jag är så glad över, Olivia är precis så klok och snäll storasyster som jag trodde hon skulle bli och Bill är en riktigt drömbebis som sover hela nätterna förutom vid matpauserna. Han sover dessutom på rygg själv i sitt babynest och är allmänt nöjd. Just nu är det nog endast min ork som ställer till det och jag får som vanligt skuldkänslor för att inte räcka till. Men det blir nog bättre med tiden.

Matti har redan börjat jobba och jag har varit själv hemma med två barn några dagar, något jag aldrig trodde jag skulle fixa men det gick förvånansvärt bra. Nu har Olivia lite sommarlov hos mormor och jag och Bill får vara hemma och återhämta oss lite mer. Mina studier drar igång på heltid på måndag och med en så snäll bebis ska det nog gå galant. Sen har vi snart några veckor ledigt allihopa tillsammans och ska försöka göra en sen liten tripp till mitt älskade Sörmland som jag saknat hela sommaren. Inget är som det brukar denna sommar men vad gör det när man är så rik på kärlek? Vi hörs från bubblan snart igen!

Jag kommer så småningom berätta lite mer om förlossningen, men så länge finns lite bilder och filmer på min Instagram under höjdpunken “kejsarsnitt”. Glöm inte klicka på lilla hjärtat om ni gillar mina inlägg. Det värmer!

39
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har en kommentar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.