lovely life utflyktstips alpackagården

Utflyktstips – Alpackagården

lovely life utflyktstips alpackor

lovely life utflyktstips alpackor

lovely life utflyktstips alpackor

lovely life utflyktstips alpackagården

Här kommer ett utflyktstips som man finner längs väg 25 mellan Ljungby och Halmstad – Alpackagården! Alltså dessa djur är ju helt underbart charmiga och här får man träffa dem på nära håll. Ungarna är ju så söta att man smäller av! När man betalar för besöket får man också en liten påse med mat att ge alpackorna vilket uppskattades enormt av Olivia. Hon blev verkligen kompis med dessa härliga varelser.

lovely life utflyktstips alpackagården

lovely life utflyktstips alpackagården

lovely life utflyktstips alpackagården

lovely life utflyktstips alpackagården

lovely life utflyktstips alpackagården

lovely life utflyktstips alpackagården

På gården finns också ett litet café med galet goda våfflor samt en butik där man kan köpa fina saker tillverkade av den exklusiva alpacka-ullen. Verkligen värt ett besök om man råkar ha vägarna förbi!

lovely life utflyktstips alpackagården

lovely life utflyktstips alpackagården

lovely life utflyktstips alpackagården

lovely life utflyktstips alpackagården

Vi var nog eniga i familjen om att ska vi någonsin skaffa gård med lantdjur så måste vi ha alpackor! Synd bara att de kostar typ 20-50 000 styck, haha. Men så snälla och charmiga! Inte långt ifrån denna gård, längs samma väg finner ni också Grytåsa Loppis där man kan fynda allt mellan himmel och jord. Kolla gärna in mina kollegor här på Lovelylife för fler utflyktstips här i vårt vackra land.

8
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.