0249011A-A9FF-487D-BE07-5E2DA336AFC5

Julstrumpa av Tapet

Julstrumpa av tapet

Lovely life julstrumpa av tapet

Lovely life julstrumpa av tapet

Titta vilka fina julstrumpor jag gjort till barnen! I år ingår jag i ett litet pysselprojekt tillsammans med Johanna Cryer, Sofia Samuelsson och Duro Sweden. Tanken är att inspirera till härliga julpyssel och kreativt skapande. Först ut blev denna julstrumpa av tapet. Film och mallar på hur man gör finns HÄR! Konstruktionen är enkel, bara klipp ut formen av en strumpa av dubbel tapet, sy ihop och dekorera som man vill. Jag körde på virkad spets, filtbollar, glitter och gamla bokmärken!

Lovely life julpyssel tapet

Lovely life julpyssel tapet

Lovely life julpyssel tapet

Vi passade även på att göra lite julfint hos musfamiljen i dockskåpet, med små ministrumpor, gran och belysning. Ganska gulligt va? Håll utkik här och på Instagram efter mer pyssel framöver, och kolla in mina bloggvänners kreativa DIY:s HÄR!

2
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har en kommentar

  1. Therese

    Hej
    Den rosa färgen i barnrummet är så sjukt fin. Vad heter den rosa färgen som är målad på väggen?
    Hälsningar Therese

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.