Dr_Widerströms_gata_3

Vintagefabriken 6 år och VF Studio i Expressen TV

Det här inlägget innehåller reklam och länkar till vår egen verksamhet.

Hej fina ni! Idag är det 9 maj och det betyder att Vintagefabriken fyller 6 år! HERREGUD! Varje år är det samma visa: “Men va?! Har det gått x år redan?! Nu fyller vi alltså 6 år – en helt skolfärdig unge – och det firar vi med rabatt i webbshop och butik samt en finfin tävling på instagram (@vintagefabriken).

Idag har vi förutom att fylla år, gjort ett otippat gästspel på Expressen TV:s program “Dina Pengar”. Haha, som sagt mycket otippat att hitta oss där i soffan. Hur som helst, ämnet är homestyling inför lägenhetsförsäljningar och i inslaget får ni dels se lite före och efter-bilder på några av de lägenheter vi har stylat under det senaste året och så bjuder vi på några konkreta tips att ta till vid en potentiell försäljning.

Nu närmar sig också Byggnadsvård och interiördagen  Gamla Riksarkivet i regi av Historiska Hem med stormsteg! Vi håller på att förbereda för fullt med vad vi ska ha med oss dagen till ära och packar dramatens (bästa hjälpredan som finns!) med nyfyndade vintageskatter, lampskärmar i vintagestil och vackert handmålat porslin från Italien bland annat. På lördag smäller det och vi hoppas innerligt att ni vill komma och säga hej till oss (och alla andra) där. På vissa av våra produkter blir det dessutom mässpriser, just saying..

Bild 1&2 via Brokr
Bild 3&4 via Erik Olsson
Bild 5 Erik Fundell via Fastighetsbyrån
Bild 6 Johan Spinnell via Historiska Hem

 

 

5
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.